Bentley Eyewear, colecție centenară

0

Bentley – În această vară, tehnologia inovatoare și materialele de calitate se combină pentru a crea o colecție special de ochelari Bentley, marca britanică celebrând cei o sută de ani de existență. Colecția Bentley Eyewear Centenary Collection echilibrează stilul contemporan și classic în gama exclusive a ramelor de lux. Fiecare piesă sărbătorește spiritul unui secol glorios, amintind de anii de succes ai unuia dintre producătorii de automobile de lux.

Bentley Eyewear

Sinonim cu excelența de clasă internațională, piesele complexe ale colecției – lucrate manual – reflect multe dintre calitățile deosebite ale constructorului de automobile. Noile perechi de ochelari de soare îmbină meșteșugul rafinat și tehnologia inovatoare cu accente subtile de individualitate. Ramele, lucrate manual în stil aviator, încorporează limbajul de design al mărcii – sursa de inspirație fiind regăsită în elementele de interior ale automobilor Bentley. Acest detaliu rafinat este aplicat în special la partea superioară a ramelor, acestea fiind placate cu aur de 24 Carate.

Bentley Eyewear

De asemenea, iconicul logo Bentley – finisat manual cu lac natural – împodobește zona de prindere a balamalelor, acest detaliu fiind disponibil doar la comanda. În plus, tehnologia inovativă a lentilelor a fost utilizată pentru a oferi o claritate supremă și protecție optică de neegalet, în timp ce ramele din titan oferă un nivel înalt de calitate. Opt combinații de culoare sunt disponibile pe cele două dimensiuni ale cadrului, astfel încât cea mai bună nuanță poate complete stilul personal al fiecărui posesor. Colecția de ochelari Bentley Eyewear include o serie de rame contemporane, special concepute pentru a îmbunătății orice stil de viață.

Bentley Eyewear

O noutate a acestei colecții o reprezintă ochelarii de soare Round Ladies Classic aduc o linie contemporană cu o inspirașie de stil retro. Placarea cu metale prețioase (aur roz) și ramele din titan vin să ofere posesorului confort și ușurință la ajustare, protecția UV fiind de 100%. Colecția este ușor de purtat și include o gamă de rame optice și ochelari de soare – Legacy Panto Sunglasses and Keyhole Bridge Sunglasses – oferind stiluri cele mai elegante și clasice stiluri, precum ochelarii Classic Aviator placați cu aur.

BentleyEyewear.com

Share.

About Author

Leave A Reply