Dior a inaugurat noul său flagship-store

0

Dior a inaugurat un nou magazin al său în inima districtului comercial din Paris. Conform unei știri de anul trecut , noul flagship store-ul este situat la intersecția dintre Rue Saint-Honoré (numărul 261) și Rue Cambon (numărul 14/16), într-o clădire ocupată anterior de Roberto Cavalli. Marca italiană a vândut clădirea în 2015, păstrând doar magazinul, luând decizia de a-l închide în cursul anului 2018. Ulterior, marca franceză a preluat locația și a mărit spațiul cu aproximativ 200 mp.

Dior (secțiunea womenswear)

Magazinul, care a fost inaugurat recent, dispune de un spațiu de peste 9000 mp și oferă vizitatorilor cinci nivele. Cei care îi vor trece pragul vor regăsi aici colecțiile pentru femei și bărbați, articole din piele, încălțăminte și accesorii, precum și linia de bijuterii Dior Joaillerie sau cea de articole pentru casă Dior Maison. “Redimensionată de arhitectul Peter Marino, noua fațadă a magazinului dispune de ferestre mari, care se îmbină armonios cu clădirea pariziană de secol XVIII”, menționează brandul.

Dior (secțiunea Dior Maison)

“Etajele din interior sunt împărțite în spații deschise – cu tavan înalt – și spații mai intime, evocând atmosfera unei case din oraș. Liniile fluide și abstracte sunt combinate cu nuanțe de culoare moi și aduc o notă de modernitate și liniște”. Peter Marino, cel care a proiectat și emblematicul magazin Louis Vuitton din Place Vendôme, a ales o serie de lucrări de artă ale unor artiști precum Martin d’Orgeval, Peter Seal sau Alyson Shotz, alături de o fotografie original Nicolas Ruel, pentru a decora spațiul magazinului.

Dior (secțiunea menswear)

De asemenea, interiorul magazinului este decorat cu mobilier ce include scaune Pierre paulin, mese produse de Franck Evennou sau piese din aur și argint de Mattia Bonetti. Se pare că proiectele mărcii Dior nu se opresc aici, marca franceză dorind să redeschidă ușile adresei sale istorice – situate la numărul 30, pe bulevardul Montaigne – și, totodată, să mărească spațiul actualului magazin cu o suprafață situată între 1000 și 3000 mp. Așadar, cum zborurile au fost reluate după izolare, nu-mi rămâne decât să vă urez Shopping Plăcut!

Detalii aici: CHRISTIAN DIOR

Share.

About Author

Leave A Reply