Katherine Langford, imaginea mărcii L’Oréal Paris

0

Katherine Langford a fost aleasă de L’Oréal Paris drept cea mai nouă imagine a cunoscutului brand de înfrumusețare. Remarcată în rolul Hannah Baker – din show-ul “13 Reasons Why” – tânăra de 24 ani va fi protagonista campaniilor Air Mascara și Casting Crème Gloss în cursul acestui an, ca parte a noului său rol din familia L’Oréal Paris. Comentând alegerea, reprezentanții mărcii au menționat că actrița de origine australiană “întruchipează valorile L’Oréal Paris, precum pozitivitatea, talentul și convingerile asupra lumii contemporane”.

Katherine Langford – L’Oréal Paris

“Suntem încântați să o întâmpinăm pe Katherine Langford în familia L’Oreal Paris”, a declarat Delphine Viguier-Hovasse (Global Brand President în cadrul L’Oreal Paris). “Este un model, o tânără talentată și încrezătoare care își folosește platforma pentru a influența positiv. Katherine este un star în continua ascensiune. Ca o tânără eroină radiantă – care încurajează oamenii să creadă în ei înșiși – ea este imaginea perfecta pentru a transmite mesajul nostru de marcă: We are all worth it”. Născută la Perth (Australia), Katherine a fost o înătătoare clasată la nivel national, studiind în paralel muzică și dramă, înainte de a lansarea carierei în show-ul “13 Reasons Why”.

Katherine Langford -L’Oréal Paris

“L’Oréal Paris este o marcă care creează frumusețe și transmite tuturor femeilor un mesaj esențial: Everyone is worth it. Totul este să înveți să te iubești pe tine, să fii îndrăneț și încrezător, menționează Katherine Langford într-o declarație de presă”. “oamenii de vârsta mea nu ar trebui să se teamă să fie ei înșiși, pentru căa sta ne face mai frumoși. Când știi că merită, îți trăiești viața la maxim. Purtând mereu aceste valori, pot spune că sunt foarte recunoscătoare pentru că sunt parte a unui grup atât de inspirat”. Astfel, ea se adaugă unor celebrități precum Eva Longoria, Camila Cabello, Helen Mirren sau Celine Dion în reprezentarea la nivel global a brand-ului.

Detalii aici: L’ORÉAL PARIS

Share.

About Author

Leave A Reply