La Perla se extinde în sectorul de înfrumusețare

0

La Perla, marca italiană de lenjerie de lux, și-a stabilit noi priorități în industria de înfrumusețare. Cunoscută pentru lenjerie de înaltă calitate, ținute pentru noapte și costume de baie, marca a anuțat recent lansarea unei noi filiale: La Perla Beauty. Aceasta urmează să se concentreze pe parfumerie de lux, produse cosmetic și pentru îngrijirea pielii, potrivit unui comunicat de presă emis de companie.

Boutique La Perla (Paris)

“La Perla Beauty reprezintă o extensie natural pentru iconicul brand La Perla și creează o oportunitate interesantă de a împărtăși valorile modern cu publicul larg”, se arată în comunicatul companiei. Brandul – fondat de Ada Masotti în 1954 la Bologna, Italia – a sărbătorit recent șaizeci și cinci de ani de existență, cu această ocazie lansând și o colecție comemorativă. Deținută de fondul olandez Sapinda Holding din 2018 (companie ce și-a schimbat numele în Tennor), Marca este în acest moment proprietatea unui finanțator de origine germane. În ultimul timp, o multitudine de mărci de lux și-au extins portofoliul în sectorul de înfrumusețare, creatoarea de modă Victoria Beckham fiind unul dintre numele importante ce a pășit în această industrie, odată cu lansarea mărcii Victoria Beckham Beauty – în cursul lunii septembrie.

De asemenea, eticheta de modă Cult All Saints a lansat prima sa colecție de parfumuri în cursul lunii noiembrie a anului trecut, în timp ce casa de modă Celine a anunțat lansarea unei colecții de parfumuri – încadrate în categoria Haute Perfumerie – aceasta fiind dezvoltată luna trecută sub direcția artistică a lui Heidi Slimane (Creative Director-ul casei). Cum trendul se menține în acest sector, se pare că și designerul de îmbrăcăminte Rebecca Minkoff intenționează să lanseze în viitorul apropiat o linie dedicată de parfumerie și produse de înfrumusețare de lux. Nu este exclus să vedem și alte companii – angrenate în segmentul de lux – pregătite să lanseze noi produse de înfrumusețare. Mai multe detalii despre produsele La Perla sunt disponibile AICI.

Share.

About Author

Leave A Reply