Osteria Del Borro, parfumul mediului rural toscan

0

Osteria del Borro este un elegant restaurant gourmet – situat în San Giustino Valdarno, provincia Toscana – decorat în stilul tradițional rural. În centrul filozofiei sale se află Chef AndreaCampani, cel care și-a dorit un cuptor de mari dimensiuni, personalizat, locul unde să-și poată pune în practică execelentele sale meniuri. Un spațiu care te conduce la origini, la contactul direct cu focul, locul unde unde regăsim o bucătărie etică și transparentă, fără compromisuri, bazată doar pe priceperea bucătarilor și pe cunoștiințele lor despre produsele locale.

Meniu Osteria del Borro

Restaurantul beneficiează de o terasă în exteriorul locației, un loc unde vă puteți bucura de spectaculoasele priveliști ale satului și a mediului rural toscan. La etajul inferior al clădirii regăsim produse preparate în stilul bistro, cu preparate tradiționale, locul un deprodusul finit este protagonistul cheie. Spațiul include o splendidă cramă (în stil open space), cu excelente vinuri italiene și internaționale, majoritatea provenind de la producătorul de vinuri Il Borro: toate etichetele având ca an de refeință 1999.

Osteria del Borro (interior)

În centrul cramei se află o masa convivială – d emari dimensiuni – pentru diferitele ședințe de degustare: un memento al meselor însoțite de meniurile și numeroasele specialități de brânzeturi locale. Aici, în fiecare dimineață, este servit un excellent mic dejun Il Borro, cu produse locale, prăjituri și pâine coaptă în bucătăria Osteria del Borro, alături regăsind miere și gemuri produse în cadrul proprietății – o picătură din parfumul mediului rural toscan.

Osteria del Borro (detaliu interior)

Pentru cei care doresc să ajungă aici, trebuie să țtie că restaurantul este situată în interiorul Tenuta del Borro, în imediata apropiere a satului medieval – ced datează din anul 1039: un mediu unic, plin de farmec și tradiție, înconjurat de podgorii renumite și peisajul format din stâncile aretine. O plimbare pe străduțele înguste ale micuțului sat vă va conduce la descoperirea a numeroase magazine cu produse artizanale – cu străvechi meșteșuguri – și spectaculoase peisaje. Detalii AICI.

Share.

About Author

Leave A Reply