Piaget Rose, omagiu adus lui Yves Piaget

0

Piaget Rose este cunoscută drept una dintre cele mai rafinate colecții de bijuterii ale casei, dar și numele unei flori foarte premiate – numită după Yves Piaget. Acest trandafir glorios poate varia în culori de la roz deschis și până la fucsia vibrantă – apreciat pentru coroana rezultată în urma înfloririi, cu 80 de straturi de petale și parfum magnific – cu indicii subtile de citrice. O trimitere la copilăria fascinantă a lui Yves Piaget, petrecută în La Côte-aux-Fées, marcată de fascinația pentru florile sălbatice care îl înconjurau.

Piaget Rose (Cerce)i

Pasiunea lui a evoluat în njurul unei singure flori: trandafirul, el luând decizia să promoveze această floare unică. O pasiune care a fost răsplătită în anul 1982, atunci când trandafirul creat de producătorul Meilland – care a câștigat prestigioasa Rose Competition – a fost numit după el. Astfel, începând cu acest an, a fost creat Monaco International Rose Competition, câștigătorul fiind premiat cu un trofeu realizat de Maison Piaget. Trofeul reprezintă un buchet de trandafiri din aur și diamante, câștigătorul putând să-l poarte ca o bijuterie.

Piaget Rose (Inel)

Pentru a marca cea de-a 30-a aniversare a Yves Piaget Rose, casa franceză a prezentat prima colecție de bijuterii Piaget Rose în 2012. Buchete elegante din aur și diamante, au fost completate de creații cu turmaline roz și opale candy-pink. De-a lungul anilor, casa franceză a create o serie de bijuterii inspirate de trandafirul Yves Piaget. Astăzi, legătura Casei cu tradafirii este una puternică, continuând să celebreze dragostea sa pentru trandafiri prin lansarea celei mai noi colecții Piaget Rose, surprinzând aceste flori încântătoare cu diamante, metale și pietre prețioase.

În timp ce durata de viață a trandafirului Yves Rose este măsurată în câteva zile fabuloase, colecția Piaget este una care va rămâne întotdeauna eternă. Această ultimă colecție a reinterpretat trandafirul cu un design mult mai modern al petalelor. Există două seturi (aur roz și aur alb) care include inele cu diamante, cercei și coliere, toate reprezentând o nouă versiune a acestei delicate flori. Setul din aur roz include un inel cu 26 de diamante (0,12 carate), un colier cu 36 de diamante (0, 21 carate) și cercei pe care strălucesc 70 de diamante (0,26 carate).

Piaget Rose (Inel Siamante)

Inelul și colierul sunt însoțite de un lanț completat cu un diamant mobil, acesta mișcându-se ca o picătură de rouă în zorii dimineții. Totodată, setul din aur alb este placate aproape în întregime cu diamante, inelul beneficia de aportul a 63 de diamante (0,24 carate), în timp ce colierul dispune de 91 diamante (0,44 carate), iar cercei sunt completați de 180 diamante (0,70 carate) strălucitoare. Vă invit să descoperiți acestă spectaculoasă colecție, reinterpretarea modernă a motivului trandafirului dând naștere uneia dintre cele mai spectaculoase colecții florale.

Detalii aici: PIAGET

Share.

About Author

Leave A Reply